Diensten

Iedereen die zijn of haar Engelse woordenschat en uitspraak wil verbeteren, jong en oud, zakelijk en recreatief, kan bij mij terecht. Ook als het gaat om een goed gesprek voeren met een familielid in het buitenland.

Beëdigde vertalingen
Ook kan ik beëdigde vertalingen leveren (overlijdensakten, adoptiepapieren, statuten, rijbewijzen, diploma’s, referenties, e.d.).

Mijn specialisaties
Dankzij mijn jarenlange ervaring in de automatisering heb ik de volgende specialisaties: ICT-vertalingen, software-lokalisatie, technische vertalingen, gebruiksaanwijzingen, instructieboeken, montagehandleidingen, specificaties van consumentenelektronica en documentatie voor de gehele softwareontwikkelingscyclus.

Ook websites vertalen is geen probleem; een website wordt het best in meerdere talen aangeboden, het is tenslotte een internationaal visitekaartje.

Tarieven

Aangezien iedere tekst anders is, een andere voorkennis en aanpak vereist, is het voor mij onmogelijk hier een vast tarief aan te geven. Mocht u willen weten wat het kost een tekst te vertalen, neem dan via de e-mail contact met mij op en laat me eventueel een stuk van de tekst lezen, zodat ik mijn offerte aan uw persoonlijke wensen kan aanpassen.

Efficiënt werken met vertaalsoftware
Ik kan vertalingen opleveren met SDL Trados Studio 2011 en MemoQ (vertaalpakketten), waarbij de tekst en het aantal woorden nauwkeurig kan worden geanalyseerd en waarbij gebruikgemaakt kan worden van een vertaalgeheugen. Het voordeel hiervan is dat er consistent gebruik wordt gemaakt van dezelfde termen bij meerdere vertalingen.

Nieuwsgierig of een offerte nodig?
U kunt via het contactformulier hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling. Ik stuur u dan zo spoedig mogelijk een prijsopgave die is afgestemd op uw wensen en eisen.

BEKWAAM

Een goed vertaalde tekst is voor u belangrijk. Tevreden klanten zijn dat voor mij. Ik vertaal uw Engelse teksten in foutloos Nederlands.

BEËDIGD

Ik ben beëdigd bij de rechtbank in Leeuwarden en daarmee gehouden aan de gedragscode voor tolken en vertalers.

BETROUWBAAR

Mijn werkwijze is secuur en efficiënt, met veel aandacht voor details. Ik ben betrouwbaar, kan goed analyseren en lever kwaliteit.

EngElsNed - Beëdigd vertaler Engels-Nederlands - Els Hendriks

Contact opnemen

    Door het invullen en verzenden van uw gegevens via dit contactformulier geeft u ons toestemming om u te benaderen in verband met uw aanvraag. Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw aanvraag te verwerken en te beantwoorden. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

    EngElsNed - Beëdigd vertaler Engels-Nederlands - Els Hendriks
    EngElsNed - Beëdigd vertaler Engels-Nederlands - Els Hendriks
    EngElsNed - Beëdigd vertaler Engels-Nederlands - Els Hendriks
    EngElsNed - Beëdigd vertaler Engels-Nederlands - Els Hendriks